Amb aquest post us donem la benvinguda al nou blog d’e-dret, que s’integra dins la també renovada web. Amb aquest blog no pretenem altra cosa que traslladar-vos informació periòdica en l’àmbit tecnològic-legal, amb la nostra aportació personal, tot esperant que sigui una eina tant útil com d’interès.

Vivim uns moments en què el canvi s’ha convertit en una constant del nostre dia a dia. La tecnologia evoluciona a ritmes vertiginosos, i la societat amb ella. Malgrat aquest fet, la legislació no ho fa al mateix ritme, de manera que els agents jurídics ens veiem abocats a l’apassionant tasca de cercar les millors solucions cas a cas emprant les eines legals de què disposem en cada moment. Malauradament, de tots els agents jurídics, l’administració de justícia és potser la menys sensibilitzada amb el canvi de paradigma que tots els ciutadans hem viscut i estem vivint. La justícia no pot separar-se de la tecnologia per avaluar els comportaments humans, quan aquests utilitzem mitjans tecnològics i digitals com a part integrant d’aquests comportaments.

Engeguem, per tant aquesta, nova etapa carregats d’il·lusió i amb un portafoli ple de nous projectes i idees en desenvolupament. En els seus dos anys de vida, e-dret ha passat a desenvolupar un total de 12 productes jurídico-tècnics que podreu conèixer en aquest web.

Quedem a la vostra disposició per a rebre comentaris, suggeriments, consultes o qualsevol qüestió que ens vulgueu plantejar. Ens agradarà escoltar-vos.

Comments are closed.