La teva “caixa forta digital”

e-boxSolució per a la custòdia de documents electrònics al núvol.

En una caixa forta hi guardem els nostres béns més preuats, i l’e-box et permet fer el mateix amb les teves propietats digitals, de manera segura, fàcil i ràpida.

Cada dia guardem més informació rellevant en format digital a la Xarxa o als nostres equips locals: fotografies, documents, certificats, expedients acadèmics, dades bancàries, etc. És important garantir la protecció d’aquestes dades per evitar la seva pèrdua accidental, i/o la intromissió de tercers, així com també un ús fraudulent de les mateixes.

e-box és una “caixa forta digital”, un espai privat al núvol on custodiar informació important de forma encriptada i segura, que inclou la certificació d’un notari per garantir la integritat i inalterabilitat del seu contingut, creant un registre permanent dels moviments que s’hi produeixen.

Espai segur al núvol per a la custòdia de documentació i dades
Espai autogestionable i totalment modulable per a les necessitats de cadascú
Procediments d’encriptació i certificació en la transferència de documents al servidor
Garanties notarials automatitzades en totes les accions

Vull més informació

  Nom

  E-mail

  Assumpte

  Missatge

  Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privadesa i presto el meu consentiment perquè DRET EN XARXA SLP pugui tractar les meves dades.

  He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació sobre productes, serveis, i novetats de DRET EN XARXA SLP."