Solucions legals per a la recuperació de dominis

e-rescatFem front als ciberokupes per a que la teva empresa disposi dels noms de domini que li corresponen legítimament.

L’ús fraudulent de dominis relacionats amb la marca o nom comercial de les empreses o bé la contractació de dominis de forma automàtica fa que moltes vegades no es pugui disposar del nom del domini que identifica la nostra empresa.

e-dret t’ofereix assessorament en la gestió de la recuperació del domini associat a la teva marca o nom comercial a través des diferents mitjans legals i d’arbitratge, ja siguin dominis genèrics (.com, .net, etc.), territorials (.es, .ad, .fr, etc.) o de qualsevol altre tipus.

e-rescat t’ofereix assessorament legal per a que coneguis la situació del teu domini i quins passos s’han de seguir per a recuperar-lo. Fem la tramitació dels procediments judicials i extrajudicials necessaris, així com dels procediments administratius d’arbitratge en la gestió de les incidències d’ús d’aquests dominis.

Localització i definició de la situació dels dominis ocupats
Gestió de la reclamació extrajudicial per a la recuperació de dominis
Tramitació dels procediments administratius davant dels organismes competents
Assessorament en la tramitació dels procediments d’arbitratge
Reclamació de danys i perjudicis, si s’escau

Vull més informació

  Nom

  E-mail

  Assumpte

  Missatge

  Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privadesa i presto el meu consentiment perquè DRET EN XARXA SLP pugui tractar les meves dades.

  He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació sobre productes, serveis, i novetats de DRET EN XARXA SLP."