Legalitat al teu lloc web

e-webFacilitar l’accés a la informació és clau per establir un vincle de confiança amb els teus usuaris. Fes que la teva web contingui tota la informació legal necessària.

La legislació actual cada vegada incideix més en la protecció dels usuaris de les TIC. Aquesta protecció implica l’accés fàcil, gratuït i directe a tota la informació que pot necessitar conèixer la persona que visita el teu lloc web.

Des d’e-dret t’assessorem en l’aplicació del “privacy by design” durant el procés de creació del teu lloc web per tal d’assegurar que les garanties de protecció de les dades s’incorporen ja en la fase de planificació dels procediments i sistemes. D’aquesta manera s’assegura el compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI).

Assessorament legal per a la creació de llocs web
Revisió i anàlisi dels continguts legals dels llocs web en funcionament
Assessorament legal general en dret i noves tecnologies
Assessorament i redacció d’avisos legals i condicions d’ús
Assessorament i redacció de política de cookies
Redacció de contractes amb tercers (publicitat, col·laboracions, etc.)
Recomanacions en l’ús de les xarxes socials vinculades al nostre lloc

Vull més informació

  Nom

  E-mail

  Assumpte

  Missatge

  Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privadesa i presto el meu consentiment perquè DRET EN XARXA SLP pugui tractar les meves dades.

  He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació sobre productes, serveis, i novetats de DRET EN XARXA SLP."