Com fer un bon ús de la comunicació instantània

e-xatEines per a una missatgeria instantània efectiva, clara, segura i sense problemes.

Els nous serveis de missatgeria instantània estan revolucionant la manera de comunicar-nos amb els altres, sent cada vegada més comú aquest sistema en detriment de les comunicacions orals o escrites tradicionals.

És una comunicació molt senzilla i immediata, però que sovint pot provocar malentesos per la seva naturalesa i la manca de filtres. Sovint posem per escrit coses que potser no ens atreviríem a dir directament a una persona, i quan escrivim un missatge no podem tenir la certesa de com l’interpretarà el receptor.

Tot això pot portar-nos problemes en la nostra esfera privada però, què passa quan aquests missatges s’envien a grups als quals pertanyem? (de la feina, de l’escola…) Els petits incidents propis de la missatgeria instantània poden generar situacions no desitjades a nosaltres i/o als altres membres del grup.

Davant d’aquesta problemàtica emergent, e-dret ofereix assessorament jurídic per a la creació, regulació i funcionament de xats per a entitats i organitzacions, incidint especialment en els grups de WhatsApp (la tecnologia més estesa en aquest àmbit actualment)

Assessorament i redacció de codis de conducta o reglaments aplicable als xats
Disseny i instal·lació de software i aplicacions web a mida per al control dels grups de missatgeria instantània de les entitats.
Xerrades i taller informatius sobre bones pràctiques com a usuaris de xats (continguts definits en funció de la tipologia i finalitat)

Vull més informació

  Nom

  E-mail

  Assumpte

  Missatge

  Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privadesa i presto el meu consentiment perquè DRET EN XARXA SLP pugui tractar les meves dades.

  He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació sobre productes, serveis, i novetats de DRET EN XARXA SLP."