Sobre nosaltres

La vinculació entre el dret i les noves tecnologies és clara i indubtable. L’ús d’internet fa que cada vegada tots, empreses i particulars, estiguem més exposats i per tant sorgeixin més dubtes sobre com gestionar la nostra privacitat.

Interactuem més digitalment, fet que fa que també siguem nosaltres mateixos, empreses i particulars, qui tractem dades i informacions que ens arriben per via digital; alhora que exposem continguts a la xarxa que han de complir amb determinats requisits legals.

Com a advocats especialitzats en aquesta àrea professional, treballem amb i per la protecció de la legalitat on-line. Aquest és l’Objectiu amb el que neix e-dret, Dret en Xarxa S.L., treballem per la gestió dels diversos aspectes legals relacionats amb la protecció de dades i  les noves tecnologies.

e-dret neix el mes de gener del 2014, i des de llavors ha treballat innovant en el camp del dret i les noves tecnologies, amb la creació de nous productes jurídics adaptats a les necessitats de la realitat existent.

Això ha fet que, cada vegada més, empreses i organitzacions confiïn en nosaltres per a la protecció de la seva legalitat online.